Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Knoors kritisch op Red Bull na vertrek Ricciardo: "Echt heel slecht"

Daniel Ricciardo vertrekt per direct bij Visa Cash App RB. Ernest Knoors, voormalig engineer van onder andere Ferrari, vindt dat Red Bull de situatie beter had kunnen aanpakken.

Ricciardo race Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het hing in Singapore al in de lucht en is nu bevestigd: Daniel Ricciardo is per direct zijn zitje kwijt bij Visa Cash App RB. Red Bull heeft besloten om Ricciardo aan de kant te schuiven en Liam Lawson de kans te geven om zich te bewijzen. Had Red Bull alleen niet beter eerder duidelijkheid kunnen verschaffen, zeker omdat Ricciardo emotioneel de pers te woord stond na de race in Marina Bay? Ernest Knoors vindt van wel.

"Als dit het afscheid van Ricciardo was, dan is de manier waarop echt heel slecht", stelt Knoors in een interview met RacingNews365. "Het is nog steeds een achtvoudig Grand Prix-winnaar, een fantastische sportman én een fantastische ambassadeur van de sport. Hij is over zijn hoogtepunt heen, ook geen twijfel, want hij heeft het bij McLaren en VCARB niet echt waar kunnen maken. Ik vind het ook goed dat hij plaatsmaakt voor een jong talent."

Dan nog had Red Bull het afscheid beter kunnen managen, is Knoors van mening. "Ik had hem wel duidelijkheid gewenst, dat hij weet dat het zijn laatste race is. Dan kan je in stijl afscheid nemen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het rijdersmanagement niet het sterkste punt van Red Bull vindt. Ze gaan best wel hard om met jonge talenten en ook met waardevolle spelers gaan ze een beetje twijfelachtig om. Dat is jammer."

Bekijk hieronder de volledige video met Knoors!

Profiteer tijdelijk van deze online live casino welkomstbonus en claim jouw gratis €50 aan free spins als je €25 of meer inzet.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
VCARB Onthulling Lawson plaatst vertrek Ricciardo in nieuw daglicht