Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 GP Nederland

Koop nu je kaarten voor misschien wel de laatste F1 Dutch Grand Prix in 2025!

Zandvoort maakt zich weer op voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, hét racespektakel van het jaar. Dat moet je een keer hebben meegemaakt. Het succes van afgelopen drie jaar is geen garantie voor de toekomst, want er bestaat een kans dat de Dutch GP ná 2025 van de kalender verdwijnt

De Dutch GP is het grootste sportevenement van Nederland en een waar volksfeest. Honderdduizenden fans genieten jaarlijks van een weekend vol met actie op de baan en volop vermaak daarbuiten. De geur van verbrand rubber, de adembenemende snelheid van de F1-auto's, gecombineerd met topartiesten en vermaak in de fanzones maakt dan de Dutch GP op Zandvoort hét evenement dat je moet bezoeken!

Vanaf 23 tot 31 augustus kun je in de ticketshop van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix de laatste kaarten voor de Dutch GP 2025 kopen. Veel tickets zijn namelijk al verkocht. Het gaat 'traditioneel' hard, aldus de organisatie. Dit is je kans om je te verzekeren van een plek bij misschien wel de laatste F1 Dutch GP in Zandvoort. De toekomst na 2025 is namelijk onzeker, zoals Robert van Overdijk, directeur van het circuit in Zandvoort, in een recent interview benadrukte.

Koop nu jouw kaarten voor mogelijk de laatste editie

Voor fans die er dit weekend niet bij kunnen zijn, is de boodschap dus duidelijk. Zorg dat je de Dutch GP in 2025 zeker niet misloopt. 

Zeker is wel dat de belevenis in 2025 niet zal onderdoen voor wat de fans dit jaar in Zandvoort te wachten staat: zinderende kwalificaties en races. Na drie opeenvolgende zeges zal tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen er harder voor moeten knokken dan ooit tevoren. De Red Bull is immers niet zo dominant meer en er zijn veel kapers op de kust, die niets liever willen dan hem van zijn troon stoten. 

Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton, Charles Leclerc (Ferrari), George Russell (Mercedes) en Lando Norris (McLaren) zijn er meer dan ooit van overtuigd dat Verstappen in eigen huis te kloppen is.

Het publiek is de afgelopen jaren flink verwend tijdens de Dutch GP met spannende races en ook jij kunt bij het de sportbeleving van het jaar in 2025 zijn!

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Max Red Bull past opnieuw auto Verstappen aan