Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Kritiek van Red Bull op Max Verstappen na fouten in China

Max Verstappen krijgt na de Grand Prix van China felle kritiek vanuit zijn eigen renstal te verduren. Red Bull-adviseur Helmut Marko vindt dat Max Verstappen moet leren zich te beheersen.

Max Verstappen zag een enorme kans op de zege in China verloren gaan na een aantal fouten waarbij de Nederlander teveel wilde. Op de softs had hij naar de overwinning kunnen rijden, zoals teamgenoot Daniel Ricciardo voordeed. Red Bull-adviseur Helmut Marko ziet het exact zo en gaf na afloop van de race aan niet blij te zijn met het optreden van Max Verstappen. " Max heeft een fout gemaakt", zo laat de Oostenrijker weten in gesprek met Movistar F1. "Max wilde teveel in zijn actie op Vettel . Hij moet leren zich te beheersen en dat heb ik hem ook gezegd. Maar Max weet zelf ook heel goed wat hij vandaag heeft weggegooid. Zijn tijd komt echter nog wel. Hij is nog jong en dan gebeurt dit soort dingen." De camera's in China legden het onderonsje tussen Verstappen en Marko vast.

985432940971573248

Verstappen, recibiendo la reprimenda del jefe. #CHNmovistarF1 pic.twitter.com/FneooxSJGf — F1 en Movistar+ (@movistar_F1) April 15, 2018

Viaplay
x
RN365-podcast Hongerige Verstappen jaagt op primeur in onvoorspelbaar China