Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Kunstenaar drijft op hilarische wijze de spot met Red Bull en Verstappen

Er gebeurde dit jaar weer een heleboel in de Formule 1, ook bij Red Bull. Kunstenaar Richard Parry uit Nieuw-Zeeland zag zijn kans schoon en maakte een prachtige tekening, met talloze leuke dingen erin verwerkt.

Richard Parry uit Nieuw-Zeeland krijgt op social media de lachers op zijn hand, nadat hij zijn tekening deelde van zijn impressie van de Red Bull-pitbox in 2022. De kunstenaar besteedde zo'n tweehonderd (!) uur aan het maken van de tekening, die vol zit met kleine, hilarische details. Wat te denken van de peperdure catering, met kreeft en al, in de pitbox van Red Bull. Dit verwijst natuurlijk naar het budgetplafond, dat vorig jaar door Red Bull is overtreden. De cateringkosten waren een van de posten waarbij men over de schreef was gegaan. De FIA staat ook voor de deur van de keuken voor een inspectie, maar wordt door iemand tegengehouden. Maar er is nog veel meer te zien op de tekening. Zo wordt Verstappen op de hak genomen. Twee Red Bull-mannetjes proberen namelijk met de grootste moeite zijn DRS open te krijgen, refererend naar de DRS-problemen die Max aan het begin van het seizoen (en vorig jaar) kende. Ook staat er een pot waar Max geld moet stoppen elke keer als hij scheldt op de radio. Een ander leuke detail is een fles brandstof die we in de krochten van de Red Bull-pitmuren terugvinden. ' Singapore Additional Fuel ', staat erop. Dat moet natuurlijk de brandstof voorstellen die er aan het einde van de kwalificatie miste in de tank van Max' RB18, waardoor hij geen snelle ronde neer kon zetten en de race op P10 moest starten. Daarnaast zien we daar enkele Red Bull-Porsche-logo's liggen, die na de vastgelopen gesprekken tussen de twee partijen de prullenbak in konden. Ook met Ferrari wordt door de kunstenaar de spot gedreven. Zo zien we in het Red Bull-kantoortje een bord met strategie-ideeën. "Kijk wat Ferrari doet, doe vervolgens het tegenovergestelde en relax", staat er op het bord. Tot slot valt ook nog op dat Nicholas Latifi de werknemer van de maand was bij Red Bull in december vorig jaar. Check hieronder de afbeelding, met daarna kleinere stukjes van de afbeelding, beter ingezoomd. Gebruik de pijltjes om er doorheen te bladeren. Wat spot jij nog meer? Wil je de afbeelding downloaden in een hoge resolutie, check dan de Tweet onder de foto's. Daar deelt de kunstenaar een link, zodat jij helemaal in detail elke pixel kunt bekijken.

1594867551665881090

Alright everyone, time to deal with big files Here's a IMGUR link to bigger JPEG https://t.co/eG6eZgh4iz And a WeTransfer for the full 50mb sized PNG https://t.co/Wg58pb0Hl4 Imgur best viewed on desktop maybe? WeTransfer will break after a week — Richard Parry (@_RichardParry_) November 22, 2022

Viaplay
x
Max "Wolff zei tegen Verstappen: 'Neem Marko mee naar Mercedes'"