Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Daniil Kvyat

Kvyat: "Het ziet er goed uit voor Toro Rosso in komende races"

Daniil Kvyat bekroonde zijn Formule 1-rentree met een tiende plaats en één punt. Het was een goede aftrap van zijn tweede F1-avontuur, maar de Rus verwacht dat er meer aan zit te komen.

Daniil Kvyat maakte misschien niet eens zozeer indruk met zijn tiende plaats, als wel met de manier waarop hij Pierre Gasly achter zich wist te houden: "Het was een goed gevecht met Pierre aan het einde van de race. Ik had het gevoel dat ik er lekker in zat en hem ook echt geen ruimte wist te geven. Om een hele race een snellere auto achter je te houden, geeft ontzettend veel voldoening", zo gaf de Rus na de race te kennen.

Kvyat, naar eigen zeggen bezig aan een 'frisse, nieuwe start', vermoed dat Toro Rosso nog meer kan laten zien in de aankomende races: "Het is me duidelijk dat we over een goed pakket beschikken met een goede auto en motor, die we uiteraard goed moeten blijven doorontwikkelen. Ik ben zeer optimistisch over onze kansen in de volgende races. Ik denk dat we in de gelukkige positie verkeren dat we flink kunnen scoren."

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Teambazen willen (nog) niets van gewaagde uitspraak Verstappen weten