© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Laatste weersvoorspelling voor GP Rusland

30 sep. 2018 10:00 Jan van der Burgt 0 reacties
In samenwerking met Weeronline presenteert Racingnews365 het actuele weerbericht voor de Grand Prix van Rusland die vanmiddag wordt verreden.

Bij ons staat de herfst alweer een tijdje op de racekalender, maar in het zuiden van Rusland is de zomer nog lang niet voorbij. Coureurs en toeschouwers kunnen zich opmaken voor een broeierige zondag. Daarbij wordt het 25 graden en is tijdens de race kans op een enkele regen- of onweersbui.

Een zwak westenwindje blaast vochtige lucht vanaf de warme Zwarte Zee over het Sochi Autodrom. Daarbij is het tijdens de race, tussen 13:10 en 15:10 onze tijd, 24 à 25 graden. Dat wordt dus zweten!

© Weeronline

Gelukkig brandt de zon niet zo fel. Er trekken namelijk heel wat wolken over Sochi. Daar breekt af en toe een waterig zonnetje doorheen, maar er zijn ook momenten dat het even flink zonnig is. Wie zonnebrandcrème heeft meegenomen kan deze in de tas laten. Met zonkracht 4 verbrand je namelijk niet.

Er is 25% kans dat het tijdens de race tot een regen- of onweersbui komt. Daarbij is de buienkans aan de start iets kleiner dan wanneer de coureurs finishen. De kans is dus groter dat een onweersbui tijdens de finale voor spanning zorgt dan aan het begin. Kortom: berg die regenbanden nog maar niet op.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen