Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Laatste weerupdate GP Abu Dhabi: nauwelijks verkoeling

In samenwerking met Weeronline presenteert Racingnews365 het actuele weerbericht voor de Grand Prix van Abu Dhabi. In Abu Dhabi zal het naar alle waarschijnlijkheid heet en droog blijven.

Het is heet en zeer waarschijnlijk droog tijdens de racein Abu Dhabi. Dat klinkt heel logisch, maar in de regio is het morgen op sommige plaatsen flink wisselvallig. Bijvoorbeeld in het nabijgelegen Qatar en aan de overkant van de Perzische Golf, aan de zuidkust van Iran, zijn morgenmiddag en -avond felle buien actief. De maximumtemperatuur in Abu Dhabi is morgen 33 graden. Daarbij waait een matige, droge zuidoostenwind die aanvoelt als een warme föhn. In de avond koelt het langzaam af naar 28 graden.

Het is wisselend bewolkt en zeer waarschijnlijk droog. De kans dat het boven het Yas Marina Circuit, tijdens de race, toch tot een bui komt is slechts 5-10%. De race start om 17:10 uur lokale tijd (14:10 uur Nederlandse tijd) en circa 20 minuten daarna gaat de zon onder en valt rond Abu Dhabi de duisternis in. Op het circuit wordt het uiteraard niet donker. Het ruim aanwezige kunstlicht zal al aan zijn voor de race begint.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'