Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Lachende Verstappen had akkefietje met Italiaanse fan: "Toen kreeg hij de vinger van mij!"

Max Verstappen had een mooie anekdote in petto na de kwalificatie voor de Grand Prix van Emilia-Romagna. Een Ferrari-fan deed onaardig tegen de Nederlander, die op zijn beurt zijn middelvinger opstak én een mooie reactie daarop kreeg.

Verstappen Qualifying Imola
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen pakte poleposition voor de Grand Prix van Emilia-Romagna, maar kon niet van iedereen op waardering rekenen. Een Italiaanse fan had wat onaardige uitingen in huis, waar Verstappen ludiek op ingaat tijdens de persconferentie. De man in kwestie leerde namelijk van zijn fouten.

"De Italiaanse fans zijn geweldig, maar ik heb wel een mooi verhaal uit de kwalificatie", lacht Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. "Op het moment dat we de pitstraat in reden was iedereen aan het klappen, maar één gast deed iets heel anders richting mij. Toen kreeg hij de vinger terug! De volgende ronde was hij juist weer aan het klappen, dus ze leren het wel."

Verstappen legt ook uit waarom hij zijn middelvinger opstak. "Het is heel makkelijk om onaardig te doen tegen coureurs, maar ik kan dat andersom ook. Gelukkig was hij iets slimmer en het is ook prima dan. Ik denk dat hij het waardeerde. Verder zijn de fans heel gepassioneerd en houden ze van motorsport. Uiteraard is er meer support voor Ferrari, wat ook prima is. Ze hebben een enorme fanbase. Ook het go-karten is fantastisch in Italië."

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training