Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Lance Stroll: 'Villeneuve is altijd negatief'

De 19-jarige Lance Stroll moet het vaak ontgelden in de Formule 1. Als zoon van een miljardair ligt Lance onder een vergrootglas en zijn wisselvallige prestaties helpen hem daarbij niet. Landgenoot Jacques Villeneuve haalde al diverse keren fors uit naar Stroll.

Vorige week liet Jacques Villeneuve optekenen dat hij vindt dat Williams haar ziel verkocht heeft aan vader Lawrence Stroll . De miljardair kocht een stoeltje voor zijn zoon in 2017. Aan Auto Bild Motorsport liet Villeneuve weten dat hij het jammer vindt dat Williams voor het geld kiest. " Zelfs Felipe Massa, die in de nadagen van zijn carrière zat, was duidelijk sneller dan Lance Stroll. Williams had dus geen enkele indicatie van hoe snel de auto nu echt was." " Williams heeft haar ziel verkocht aan de miljarden van Lawrence Stroll. Die heeft maar een belang: Zijn zoon helpen."

Lance Stroll kan weinig met de woorden van Villeneuve en noemt hem een negatieve zeurkous in Auto Hebdo. " Ik luister niet naar zijn kritieken en lees ze niet. Hij is altijd negatief en heeft me nooit gesteund." " Zelfs over mijn podium in Bakoe was hij niet positief." Villeneuve deed het podium af als geluk, aangezien er tijdens de GP van Azerbeidzjan diverse coureurs wegvielen voor Stroll. Onder andere Verstappen, Perez, Ocon, Massa, Vettel en Hamilton finishten door problemen niet of achter Stroll.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi