© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Lando Norris gaat voor Formule 2 of Super Formula in 2018

05 aug. 2017 16:45 Ruud Dimmers 0 reacties
De 17-jarige Lando Norris maakte naam en faam tijdens de test in Hongarije. Als McLaren-talent kreeg hij zijn kans in de MCL32 van het team en hij greep deze met beide handen beet. Met indrukwekkende rondetijden liet Lando zien een talent voor de toekomst te zijn.

Norris sluit Formule 1 in 2018 uit

Ondanks dat fans hem direct een McLaren in schreeuwen is Norris zelf realistischer. Dit seizoen komt hij uit in het Formule 3 kampioenschap, waarin hij kans maakt op de titel.

"Ik weet nog niet 100% waar ik volgend jaar race, maar ik verwacht dat het niet in de Formule 3 zal zijn. Ik verwacht niet dat het Formule 1 zal worden. McLaren wil door met Alonso en Vandoorne."

"Ik verwacht dat het Formule 2 of Super Formula zal worden. Daar verandert deze test verder niets aan. Voor dit moment ligt mijn focus op het veroveren van de titel in de Formule 3."

Een overstap naar de Formule 2 heeft als groot voordeel dat Norris ook alle Grand Prix circuits leert kennen. De F2 komt in actie in het voorprogramma van de Formule 1. Daarnaast zou hij dan onderdeel uitmaken van het F1-team van McLaren dat de races bezoekt. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen