© TheGasPol.com

Nieuwsoverzicht

'Lauda mag Intensive Care bijna verlaten'

15 okt. 2018 13:50 Jan van der Burgt 0 reacties
Niki Lauda zou de Intensive Care waar hij sinds zijn longtransplantatie begin augustus ligt bijna mogen verlaten. Het herstel van Lauda zou voorspoedig verlopen.

Het is het Oostenrijkse Österrreich dat bericht dat Niki Lauda binnen enkele weken de Intensive Care kan en mag verruilen voor een revalidatiekliniek. Zijn nieuwe long zou volledig zijn geaccepteerd door het lichaam, waardoor de Mercedes-adviseur medisch medisch gezien stabiel is.

Omdat Lauda wekenlang in bed heeft gelegen zijn zijn spieren verslapt en dus werkt de Oostenrijker nu al intensief met een drietal fysiotherapeuten om weer op eigen kracht te kunnen lopen, zo meldt het Oostenrijkse medium. Op dit moment zou Lauda alleen onder begeleiding kunnen staan. Hij heeft de IC al een keer mogen verlaten om onder begeleiding een 'luchtje te scheppen'.

Ook als de meervoudig wereldkampioen Formule 1 de IC heeft verlaten, wacht hem nog een lange periode van revalidatie. Na zijn operatie is hem bovendien te verstaan gegeven dat hij een half jaar niet mag vliegen, dus voorlopig zien we Lauda nog niet op de circuits.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen