Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Charles Leclerc

Leclerc verkiest liefde voor Ferrari boven een dikke zak met geld

Charles Leclerc zou voor geen goud van team willen wisselen. De Monegask zegt bij Ferrari prima op z'n plek te zijn en wil daar niet weg voordat hij zijn doel om wereldkampioen te worden bereikt heeft.

Leclerc Bahrein
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Charles Leclerc is pas 23 jaar oud en al aan zijn derde seizoen bij Ferrari bezig, maar toch ziet hij zich de komende jaren niet voor een ander team rijden. Zelfs niet als hem een hele grote zak met geld wordt voorgehouden.

"Nee, want Ferrari is speciaal", zegt Leclerc in een interview met de Italiaanse krant Il Giornale. "Geld is belangrijk, maar ik geloof in het project en ik wil tot het einde gaan voor het team waarvan ik al droomde toen ik nog een kleine jongen was."

De Monegask is naar eigen zeggen bezig met een missie en wil daar niet van afwijken. "Ik wil dingen proberen en als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb, dan ga ik ervoor totdat ik het behaald heb", zegt hij. "Daar kunnen geen aanbiedingen tegenop. Ik voel me goed hier en ik wil mijn doelen bereiken en ik ga niet weg totdat ik mijn doelen behaald heb."

Forbidden

Weddenschappen Charles Leclerc

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1