Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Levensgrote Red Bull Racing Formule 1-simulator te koop

Waan je Max Verstappen in jouw eigen woonkamer. Red Bull Racing is een bijzondere partnership aangegaan met Memento Exclusives. Dit bedrijf heeft de voorzijde van de RB18 levensgroot nagebouwd als simulator. Dit geeft ultieme F1 fans de kans om een levensechte simulator in je eigen woonkamer te hebben!

Red Bull won afgelopen jaar 17 van de 22 races met de, door Adrian Newey ontworpen, RB18. In 2022 bracht deze auto twee wereldtitels: Max Verstappen zijn tweede wereldtitel bij de coureurs en de eerste constructeurstitel van het team sinds 2013. De meest succesvolle Red Bull auto ooit als het gaat om het aantal zeges in één seizoen. Het proces dat Memento Exclusive heeft gebruikt voor het ontwerp van de simulator is exact hetzelfde als dat bij een echte Formule 1 auto. De simulator zal beschikbaar komen in twee speciale edities: ‘The Champions Edition’ en de ‘Race Edition’. Beide edities zijn te verkrijgen met zowel een Max Verstappen als een Sergio Perez-livery. Voor dit speeltje dien je wel minimaal een schamele 74.999 Engelse pond neer te leggen. De Race Edition is nog tikkeltje duurder met 99.999 pond. De simulator zal verkrijgbaar zijn via het officiële F1 memorablia e-commerce platform, F1 Authentics. De eerste leveringen zullen komende maand al plaatsvinden.

"We zijn enorm verheugd om mensen een unieke ‘sim race‘ beleving te kunnen geven in ons nieuwe project met de winnende RB18”, vertelt Red Bull Racing teambaas Christian Horner aan Formula1.com . “Rijden in een F1 auto is iets waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen, maar de ervaring in deze simulator komt daar wel heel dichtbij. Memento Exclusives heeft echt iets unieks neergezet!" Barry Gough, oprichter en CEO van Memento Exclusives voegt toe: "Wij zijn enorm verheugd nu wij het nieuws eindelijk kunnen melden omtrent de partnership met Oracle Red Bull Racing. Het is een eer om deze exceptionele RB18 simulators te mogen produceren vanuit ons hoofdkantoor in Northamptonshire (UK). Het is een mooie beloning voor Red Bull Racing na het behalen van hun wereldtitels afgelopen jaar. Alle credits aan het F1 team voor het vertrouwen in ons. Een begin van een mooie samenwerking!" Tekst door: Nick van den Berg.

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training