© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Lewis Hamilton diep door het stof na uitspraken

27 dec. 2017 11:34 Ruud Dimmers 0 reacties
Formule 1 coureur Lewis Hamilton had een rumoerige kerst. Aanleiding hiervoor was een filmpje dat hij op social media plaatste waarin hij zijn neefje voor schut zette omdat die een jurk droeg. Het kwam de Brit op veel kritiek te staan, waarna Hamilton zijn excuses aanbood.

Hamilton maakt neefje belachelijk na dragen van een jurk

Het past binnen het beeld van het social media gedrag anno 2017. Lewis Hamilton dolt met zijn neefje, maar is zich op dat moment niet bewust dat zijn opmerkingen onder een vergrootglas liggen. Het neefje van Lewis droeg een prinsessenjurk en dat was volgens Hamilton alleen voor meisjes.

"Ik ben zo verdrietig op dit moment. Mijn neefje draagt een prinsessenjurk. Heb je dit gekregen voor kerstmis? Jongens dragen geen prinsessenjurkjes!" roept Hamilton naar zijn neefje.

Lewis plaatste de video op Instagram waarna hij een lading aan kritiek kreeg. Het verwijderen van de video bood geen oplossing meer, want met zijn miljoenen volgers ging de video al snel viral. Bekijk het inmiddels 'beruchte' moment hieronder.

Lewis Hamilton is geschrokken van alle commotie en verwensingen die hij naar zijn hoofd geslingerd krijgt. De Brit was naar eigen zeggen gewoon aan het dollen met zijn neefje.

"Ik was met mijn neefje aan het dollen en heb de video direct verwijderd toen ik doorhad dat mijn woorden niet gepast waren. Ik wilde nooit iemand beledigen. Ik hou van mijn neefje en het feit dat hij zich zo durft te uiten zoals we dat allemaal zouden moeten". 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen