Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Lewis Hamilton doet corona-oproep aan fans

Hij was de enige coureur die zich in Australië zeer negatief uitliet over het racen. Lewis Hamilton uitte felle kritiek op de F1-organisatie en sprak openlijk zijn zorgen uit over het coronavirus. Nu geeft de Mercedes-coureur tips aan de rest van de wereld.

Niet voor het eerst gebruikt Lewis Hamilton social media om zijn zorgen te uiten over het coronavirus. Na het afgelasten van de Australische Grand Prix gaf hij direct aan blij te zijn met de beslissing. "We moeten realistisch zijn en gezondheid en veiligheid staan op de eerste plaats. Dit is de realiteit en dit is zeer serieus met mensen die iedere dag dood gaan, veel zieke mensen en mensen die financieel geraakt worden. Niemand weet precies waar we tegen vechten op dit moment, maar we moeten allemaal zeer voorzichtig zijn en ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen veilig blijven." De houding van Hamilton kon in de autosportwereld, en daarbuiten, rekenen op veel steun. De Brit roept in een nieuwe video alle mensen op om zeer voorzichtig te zijn en hun handen goed te wassen.

1239630559007162370

Coronavirus can make people nervous, but I want to reassure you all to stay calm. Don’t forget that handwashing is the most important thing you can do to protect yourself and others. For official NHS advice visit: https://t.co/zH7Ce2dRAw #coronavirus #COVID19 @NHSuk pic.twitter.com/Gr1SGRK5FE — Lewis Hamilton (@LewisHamilton) March 16, 2020

Viaplay
x
Record Alonso pakt na jarenlang racen record van Schumacher af