Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Lewis Hamilton doet corona-oproep aan fans

Hij was de enige coureur die zich in Australië zeer negatief uitliet over het racen. Lewis Hamilton uitte felle kritiek op de F1-organisatie en sprak openlijk zijn zorgen uit over het coronavirus. Nu geeft de Mercedes-coureur tips aan de rest van de wereld.

Hamilton portret 2020
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes AMG

Niet voor het eerst gebruikt Lewis Hamilton social media om zijn zorgen te uiten over het coronavirus. Na het afgelasten van de Australische Grand Prix gaf hij direct aan blij te zijn met de beslissing.

"We moeten realistisch zijn en gezondheid en veiligheid staan op de eerste plaats. Dit is de realiteit en dit is zeer serieus met mensen die iedere dag dood gaan, veel zieke mensen en mensen die financieel geraakt worden. Niemand weet precies waar we tegen vechten op dit moment, maar we moeten allemaal zeer voorzichtig zijn en ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen veilig blijven."

De houding van Hamilton kon in de autosportwereld, en daarbuiten, rekenen op veel steun. De Brit roept in een nieuwe video alle mensen op om zeer voorzichtig te zijn en hun handen goed te wassen.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf