© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Lewis Hamilton gaat nog niet met pensioen

30 okt. 2017 12:17 Wanda Bisschop 0 reacties
Lewis Hamilton kreeg tijdens de Formule 1 race in Mexico zijn tweede matchpoint voor zijn vierde wereldtitel. Het liefst had hij dit gevierd met een klinkende overwinning. Zo ver kwam het niet, want na de eerste bocht was zijn rol om de zege al uitgespeeld.

Lewis Hamilton jaagt op meer wereldtitels

Hamilton liep bij zijn aanrijding met Vettel een lekke band op en moest daardoor al vroeg in de race naar binnen. Hij verloor hierbij kostbare tijd en kwam zodoende als laatste terug op de baan.

Uiteindelijk kwam Hamilton als negende over de streep en doordat zijn grootste rivaal Vettel slechts vierde werd, was het voldoende voor zijn vierde wereldtitel. Hiermee komt hij nu op gelijke hoogte met Vettel en Alain Prost. Michael Schumacher is nog steeds de absolute koning. De Duitser behaalde tijdens zijn Formule 1 carrière maar liefst zeven wereldtitels.

Een aantal waar Hamilton in ieder geval op gaat jagen want de Brit liet weten dat hij nog niet van plan is om te stoppen.

"Ik kan natuurlijk voor de eenvoudige weg kiezen en net als Nico Rosberg stoppen. Ik heb nu natuurlijk vier wereldtitels gehaald, een mooi aantal. Toch denk ik dat ik nog meer te bieden heb."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen