© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Lewis Hamilton haalt social media-accounts leeg

08 jan. 2018 06:00 Rik Alkema 0 reacties
Lewis Hamilton heeft zich de kritiek die hij kreeg na een filmpje dat hij op Instagram plaatste flink aangetrokken. De viervoudig wereldkampioen heeft zijn social media-accounts leeggehaald en lijkt er de brui aan hebben gegeven.

Stopt Lewis Hamilton met social media?

Het bewuste filmpje waarop Hamilton veel kritiek kreeg plaatste hij zelf op Instagram, rond de kerstdagen. Hij zei daarin tegen zijn neefje, die een roze jurk droeg, dat hij zich niet mannelijk gedroeg.

Dat schoot in het verkeerde keelgat bij veel volgers, die Hamilton bekrompen vonden. Na de storm van kritiek verwijderde Hamilton het filmpje en bood hij zijn excuses aan via Twitter.

Nadat de Brit er een nachtje over geslapen had besloot hij nog een stapje verder te gaan en al zijn berichten (ruim 3000 in totaal) te verwijderen van Instagram.

Na zijn Instagram-account was zijn Twitter-account aan de beurt. Ook daar verwijderde Hamilton al zijn berichten, waardoor de fervent aanhanger van social media nu niet echt meer actief is online.

Het enige account waarop Hamilton nu nog berichten heeft staan is Facebook, al dateert het laatste bericht van 25 december 2017.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen