Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Lewis Hamilton haalt social media-accounts leeg

Lewis Hamilton heeft zich de kritiek die hij kreeg na een filmpje dat hij op Instagram plaatste flink aangetrokken. De viervoudig wereldkampioen heeft zijn social media-accounts leeggehaald en lijkt er de brui aan hebben gegeven.

Het bewuste filmpje waarop Hamilton veel kritiek kreeg plaatste hij zelf op Instagram, rond de kerstdagen. Hij zei daarin tegen zijn neefje, die een roze jurk droeg, dat hij zich niet mannelijk gedroeg. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij veel volgers, die Hamilton bekrompen vonden. Na de storm van kritiek verwijderde Hamilton het filmpje en bood hij zijn excuses aan via Twitter.

Nadat de Brit er een nachtje over geslapen had besloot hij nog een stapje verder te gaan en al zijn berichten (ruim 3000 in totaal) te verwijderen van Instagram. Na zijn Instagram-account was zijn Twitter-account aan de beurt. Ook daar verwijderde Hamilton al zijn berichten, waardoor de fervent aanhanger van social media nu niet echt meer actief is online. Het enige account waarop Hamilton nu nog berichten heeft staan is Facebook, al dateert het laatste bericht van 25 december 2017.

Viaplay
x
Silly Season Red Bull in gesprek met Sainz over F1-contract