© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

'Lewis Hamilton presteert briljant dit F1-seizoen'

17 okt. 2017 11:30 Ruud Dimmers 0 reacties
Sinds de zomerstop in de Formule 1 presteert Lewis Hamilton uitstekend. Op zaterdagen is hij vaak een klasse apart tijdens de kwalificaties en zijn poles weet hij nagenoeg altijd om te zetten in een overwinning.

Teambaas Toto Wolff onder de indruk van Lewis Hamilton

Mercedes teambaas Toto Wolff is zeer tevreden met de prestaties van Hamilton en zijn F1-team. Voor het vierde jaar op rij gaan de beide wereldtitels wederom naar het Duitse team.

"Het team presteert op een uitzonderlijk hoog niveau en we blijven onszelf verbeteren. We hebben een obsessie voor details ontwikkeld de afgelopen drie seizoenen en we hebben onze auto iedere race verbeterd dit seizoen."

"Onze mindset lag altijd bij doorontwikkelen van onze auto, ongeacht hoe onze resultaten waren. Daar plukken we nu de vruchten van", laat Wolff weten.

De teambaas heeft lovende woorden over voor Lewis Hamilton, die volgens Wolff van een andere planeet is.

"Lewis rijdt briljant dit jaar. Sinds de zomerstop is hij van een compleet ander niveau. Het is indrukwekkend om hem bezig te zien in de auto en binnen het team om onze problemen op te lossen."

"Valtteri heeft wat lastige races gekend, maar toonde ons zijn inzet en doorzettingsvermogen om goede resultaten te behalen. Hij zal er alles aan doen om zijn prestaties te verbeteren in de komende vier races."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen