Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Lewis Hamilton presteert briljant dit F1-seizoen'

Sinds de zomerstop in de Formule 1 presteert Lewis Hamilton uitstekend. Op zaterdagen is hij vaak een klasse apart tijdens de kwalificaties en zijn poles weet hij nagenoeg altijd om te zetten in een overwinning.

Mercedes teambaas Toto Wolff is zeer tevreden met de prestaties van Hamilton en zijn F1-team. Voor het vierde jaar op rij gaan de beide wereldtitels wederom naar het Duitse team. " Het team presteert op een uitzonderlijk hoog niveau en we blijven onszelf verbeteren. We hebben een obsessie voor details ontwikkeld de afgelopen drie seizoenen en we hebben onze auto iedere race verbeterd dit seizoen." " Onze mindset lag altijd bij doorontwikkelen van onze auto, ongeacht hoe onze resultaten waren. Daar plukken we nu de vruchten van", laat Wolff weten.

De teambaas heeft lovende woorden over voor Lewis Hamilton, die volgens Wolff van een andere planeet is. " Lewis rijdt briljant dit jaar. Sinds de zomerstop is hij van een compleet ander niveau. Het is indrukwekkend om hem bezig te zien in de auto en binnen het team om onze problemen op te lossen." " Valtteri heeft wat lastige races gekend, maar toonde ons zijn inzet en doorzettingsvermogen om goede resultaten te behalen. Hij zal er alles aan doen om zijn prestaties te verbeteren in de komende vier races."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden