© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Lewis Hamilton tipt McLaren als verrassing in 2018

17 dec. 2017 10:51 Rik Alkema 0 reacties
De grote vraag bij een nieuw Formule 1-seizoen is altijd wie er gaat verrassen en wie er zwaar tegen gaat vallen. Volgens Lewis Hamilton gaat de verrassing van volgend seizoen in ieder geval McLaren worden, dat overstapt van Honda naar Renault-motoren.

Hamilton hoopt op mooie gevechten met Alonso

Hamilton voorspelde eerder al een zwaar gevecht voor de titel tussen Mercedes, Ferrari en Red Bull. Daar kan volgens Hamilton nog een vierde team bijkomen.

"Volgend jaar rijdt McLaren met Renault-motoren, dus misschien krijgen we er wel een vierde titelkandidaat bij", zegt Hamilton over zijn voormalige werkgever.

Hamilton begon zijn carrière in de Formule 1 bij McLaren, naast Fernando Alonso. Hij koestert nog altijd warme gevoelens voor het team en hoopt dat McLaren het goed gaat doen volgend jaar.

"Ze hebben een zware periode achter de rug. Ik hoop echt dat we volgend seizoen met ze kunnen vechten om de overwinning", aldus Hamilton.

"Ik kijk altijd waar Fernando rijdt, ik houd de ontwikkelingen van McLaren altijd goed bij", vervolgt Hamilton.

Tijdens de GP van Mexico kregen we al een klein voorproefje van gevechten tussen Hamilton en Alonso. Hamilton, die ver was teruggevallen na een vroege lekke band, kwam toen Alonso toen tegen in zijn opmars naar de punten.

Dat leverde al heerlijke beelden op en ook Hamilton genoot van dat gevecht.

"Ik had eerder dit jaar een geweldig gevecht met Fernando. Ik hoop dat we volgend seizoen ook van dat soort gevechten hebben, maar dan om de overwinningen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen