Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Lewis Hamilton vreest 'fantastische' Max Verstappen in 2018

Lewis Hamilton sleepte vorig jaar vrij eenvoudig zijn vierde wereldtitel binnen, al kreeg hij in het begin van het seizoen de nodige weerstand van Sebastian Vettel. In 2018 hoopt hij weer op die weerstand, al vermoedt hij dat het deze keer uit een andere hoek komt.

Vorig jaar behaalde Max Verstappen twee overwinningen, maar werd hij door pech geplaagd. In 2018 wil de Nederlander voor het kampioenschap gaan en Lewis Hamilton houdt er serieus rekening mee dat Verstappen een gooi kan doen naar die titel. "Max doet nu al geweldige dingen en hij zal in de komende tien jaar alleen maar beter worden" , zegt Hamilton vol lof tegenover Motorsport.com. "Het wordt een hele klus om hem te verslaan volgend jaar en het worden zeer interessante gevechten op de baan." "Ik zou er graag geld voor betalen om dat te zien!" , vervolgt Hamilton enthousiast.

Maar Hamilton hoopt niet alleen tegen Verstappen te strijden volgend jaar en hoopt op 'groot' gevecht om de wereldtitel. "Momenteel zijn Vettel, Verstappen, Alonso en ik de sterkste rijders" , is Hamilton vol zelfvertrouwen. "Het zou fantastisch zijn als we volgend jaar met zijn vieren kunnen strijden om de wereldtitel. Het scheelt slechts een paar millimeter tussen ons." "Alle vier hebben we onze eigen rijstijl en karaktertrekken. Maar het gaat er uiteindelijk om dat je respect voor elkaar blijft houden en het spelletje goed speelt" , aldus Hamilton.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'