Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Lewis Hamilton vreest vooral Red Bull tijdens GP Amerika

Tijdens de Formule 1-Grand Prix van Amerika kan Mercedes een dubbele titel binnenhalen. Zowel bij de coureurs als de constructeurs kan het team kampioen worden en dus zal het team vooraan meedoen in Amerika. Lewis Hamilton denkt dat de voornaamste uitdager van Mercedes Red Bull zal zijn en niet Ferrari.

Vanaf het moment dat de Formule 1 Europa heeft verlaten is Red Bull bezig met een indrukwekkende opmars. In de laatste drie wedstrijden streed Red Bull mee om de overwinning, samen met Mercedes en Ferrari. Door de motorische pech moest Ferrari echter afhaken in de laatste twee wedstrijden, maar was het team wel erg snel. In Amerika denkt Lewis Hamilton echter dat Red Bull sneller zal zijn dan Ferrari, afgaande op de eerste twee trainingen. "Red Bull lijkt hier in Austin sterker dan Ferrari, al is het nog wel lastig te zeggen aangezien Sebastian weinig ronden reed" , zei Hamilton na afloop van de tweede vrije training.

Toch maakt Hamilton zich niet echt zorgen, aangezien hij er heel goed bij zat op de vrijdag. "Normaal gesproken zijn we op racesnelheid op vrijdag wat langzamer dan Red Bull en Ferrari, maar vandaag waren we even snel" , is Hamilton blij met de snelheid van zijn bolide. "En in de korte runs zijn we ook snel, dus ik maak me geen zorgen. We hebben goede stappen gezet met de balans, dus laten we hopen dat we dat door kunnen trekken op zaterdag en zondag" , blikt Hamilton vooruit op de rest van het weekend.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi