© F1.com

Nieuwsoverzicht

Lewis Hamilton wil carrière bij Mercedes afsluiten

13 aug. 2017 14:56 Ruud Dimmers 0 reacties
Sinds 2013 is Lewis Hamilton F1-coureur voor het team van Mercedes. Het legde hem geen windeieren, want in 2014 en 2015 werd de Brit kampioen met het team. Nadat hij in 2016 als tweede eindigde in het WK, bezet Lewis momenteel wederom deze positie. Het contract van de drievoudig wereldkampioen loopt eind 2018 af, wat voer voor speculatie is.

Lewis Hamilton ziet zichzelf niet overstappen naar ander team

De toekomst van Lewis Hamilton is vaak voer voor speculatie, mede door zijn eigen uitspraken. Eind volgend jaar loopt het contract van de Brit af en of hij zijn contract gaat verlengen is nog altijd de grote vraag. Hamilton sluit een overstap naar Ferrari uit.

"Als ik zou vertrekken dan zou ik moeten proberen om alles wat ik hier heb te implementeren bij een ander team. Maar wil ik dat wel? Heb ik daar wel behoefte aan? Natuurlijk kijk je wel eens naar andere teams. Ik vind Williams erg interessant en het zou mooi zijn om op een dag voor ze te rijden en ze terug te brengen aan de top, maar ik ben geen tovenaar."

De gouden jaren van Williams zijn al lang verleden tijd. Ferrari is het andere team waar Hamilton in geïnteresseerd is.

"Er is geen enkel ander team behalve Ferrari dat interessant voor me kan zijn, maar ik ben erg happy bij Mercedes. Ik hou van de mensen waar ik mee samen werk en de bedrijven die ik vertegenwoordig. Ik ben prima op mijn plaats hier. Zelfs in mijn stoutste dromen was het hier niet zo mooi."

"Als Mercedes-coureurs weet je dat er geen enkel ander team in de F1 is dat zo goed omgaat met haar coureur. Dat maakt het ook erg moeilijk om hier weg te gaan. Tijdens evenementen, commercials etc. ben je altijd een ambassadeur voor het merk."

"Mocht ik hier weggaan dan is dat de dag waarop ik stop met de Formule 1."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen