Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Lewis Hamilton: 'Ik stop over zes jaar met racen'

Drievoudig wereldkampioen Lewis Hamilton is nog lang niet klaar met racen. In een interview met Interview Magazine geeft Hamilton aan dat zijn carrière nog vijf tot zes jaar duurt en dat hij daarna niet geïnteresseerd is in een functie binnen de racewereld. De modewereld of muziekwereld trekt Hamilton veel meer.

Na 10 en een half seizoen in de Formule 1 is Lewis Hamilton er nog lang niet klaar mee. Hoewel er laatst nog twijfels waren over zijn toekomst in de racerij, geeft Hamilton nu antwoordt op die geruchten. "Ik race nog vijf of zes jaar. Daarna is mijn ambitie niet om manager of commentator te worden" , is Hamilton duidelijk. Op de vraag wat hij dan wil gaan doen, antwoordt de Brit: "De mode industrie ingaan zie ik zeker als optie." Ook muziek trekt Hamilton sterk aan, maar een album maken zit er voor Hamilton waarschijnlijk niet in. "Ik weet niet of ik ooit een album maak. Ik heb heel veel muziek, maar ben veel te precies. Als je gaat focussen op het uitbrengen van iets, dan neemt het de lol van het muziek maken weg. Ik wil er nu gewoon van genieten" , vertelt Hamilton openhartig.

Naast de muziek is Hamilton ook zeer modebewust. Een carrière in de modewereld sluit hij dan ook niet uit. "Zelf ontwerpen wordt lastig, want ik werk graag met anderen samen. Maar het ontwikkelen van een kledinglijn, dat zie ik best gebeuren." Muziek en mode zijn dus gebieden waarin Hamilton zich kan gaan begeven over zo'n vijf zes jaar. In de racewereld zien we hem waarschijnlijk niet meer terug. Uiteindelijk komt het zoals het komt, aldus Hamilton. "Als ik stop, dan zie ik wel welk gebied mij het meest trekt. Wat ik ga doen nadat ik gestopt ben komt uiteindelijk vanzelf naar me toe" , besluit Hamilton.

Viaplay
x