© F1.com

Nieuwsoverzicht

'Liberty Media wil de F1 nog altijd naar Londen halen'

05 jul. 2018 14:00 Jan van der Burgt 0 reacties
Red Bull-teambaas Christian Horner sluit niet uit dat de Grand Prix van Groot-Brittannië binnen enkele jaren verreden gaat worden in het stadscentrum van Londen. Volgens de Brit onderzoekt Liberty Media nog altijd die mogelijkheden.

Krijgen we twee Formule 1 GP's op Engelse bodem?

Christian Horner is een groot fan van Silverstone en hoopt dat het circuit deel uit blijft maken van de Formule 1 kalender. De Red Bull-voorman weet echter ook dat Liberty Media kijkt naar de mogelijkheden om te racen in het centrum van Londen. Dat kan dan zijn als de nieuwe Britse Grand Prix, of als een tweede race op Engelse bodem.

"Binnen Liberty is er het verlangen om een F1-race in de straten van Londen te organiseren. In de perfecte wereld zou dat evenement samen met de Britse GP op de kalender staan, maar het aantal beschikbare plekjes op die kalender is schaars", zo laat Horner tijdens een media-bijeenkomst in de Red Bull-fabriek weten.

"Misschien moet Liberty Media overwegen om dat soort races in wereldsteden te laten rouleren. Waarom racen we het ene jaar niet in Londen en het jaar erop niet in Parijs? Met dergelijke stratenraces breng je de Formule 1 naar de fans toe en het levert de spectaculairste races op."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen