Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Miami 2024

Live reacties na eerste pole Verstappen in Miami

Volg Max Verstappen live tijdens de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Miami. Pakt Verstappen, net als tijdens de sprintkwalificatie, de pole position?

Verstappen Miami SQ
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Eerder op de dag gingen de coureurs de strijd al aan in de sprintrace. In een zeer vermakelijke race, wist Max Verstappen uiteindelijk zonder al te veel problemen te winnen. Charles Leclerc pakte de tweede plaats en Sergio Perez werd derde. Maar het verhaal van de dag was toch wel Daniel Ricciardo. De Australiër staat onder grote druk, maar wist op zeer indrukwekkende wijze vierde te worden. In een heerlijk gevecht, hield Ricciardo de aanstormende Carlos Sainz op afstand.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de kwalificatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de kwalificatie in Miami. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Kwalificatie - Miami

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Derde vrije training Formule 1 GP Emilia-Romagna 2024