Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Live: Mercedes trekt het doek van haar nieuwe F1-bolide

Volg live de onthulling van de nieuwe Mercedes W15 van Lewis Hamilton en George Russell. Vanuit de fabriek in Brackley toont het team de nieuwe F1-bolide deze Valentijnsdag aan de wereld. Dat doet men vanaf 11:15 uur.

Mercedes W15 2024 teaser
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Het is Valentijnsdag, maar het is nog maar zeer de vraag of Lewis Hamilton en George Russell verliefd zullen worden op hun nieuwe Mercedes-bolide. De W15 wordt deze woensdag rond 11:15 uur onthuld in Groot-Brittannië, alvorens de wagen later haar eerste ronden zal maken op het circuit.

Met de nieuwe W15 hoopt Mercedes dit jaar het gat naar Red Bull aanzienlijk te kunnen dichten, met als ultieme doel een gooi naar de wereldtitel. Daarvoor heeft men de auto naar eigen zeggen compleet veranderd ten opzichte van vorig jaar, toen het team toch nog tweede werd in het kampioenschap.

Hoe dan ook, volg de onthulling van de nieuwe Mercedes W15 via de livestream hieronder.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden