Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Australië 2024

Live reacties na dramarace Red Bull en uitmuntend Ferrari in Australië

Volg Max Verstappen live tijdens de Formule 1 Grand Prix van Australië 2024. Pakt de Nederlander zijn tiende overwinning op rij en evenaart hij daarmee zijn eigen record uit 2023?

Verstappen Australia
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Daar waar Lando Norris de snelste was tijdens de eerste training in Melbourne en Charles Leclerc de andere oefensessies op zijn naam schreef, stond Max Verstappen er al de hele tijd keurig bij op de tweede plek. In de kwalificatie was Carlos Sainz in Q1 en Q2 de snelste man, maar op het moment dat het moest gebeuren, toen was de Nederlander daar om poleposition te pakken.

Het kan een bijzondere race worden in Australië. Zo kan Verstappen zijn 57e overwinning pakken en zijn tiende zege op rij. Daarmee zou hij zijn eigen record uit 2023 evenaren. Daar zal Carlos Sainz, die vanaf P2 start, ongetwijfeld niet mee akkoord gaan en hij wil zijn eerste zege van het jaar pakken. Daarachter staan Lando Norris, Charles Leclerc, Oscar Piastri en Sergio Perez, die door een gridstraf drie plekken naar achteren is gezet.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de race, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de race in Australië. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Race - Australië

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Newey Red Bull gewaarschuwd voor 'enorme gevolgen' te midden van machtsstrijd