Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Miami 2024

Live reacties na probleemloze sprintrace overwinning Verstappen

Volg Max Verstappen live tijdens de sprintrace voor de Formule 1 Grand Prix van Miami. Kan Verstappen zijn pole position verzilveren en opnieuw een sprintrace op zijn naam schrijven?

Verstappen Miami SQ
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De vrijdag in Miami zal de boeken ingaan als chaotisch. Het circuit in Florida had zeer weinig grip, waardoor de coureurs hard moesten werken om een goede tijd te rijden. McLaren leek met Lando Norris op weg naar een tweede sprint pole position op een rij, maar wist het in SQ3 niet voor elkaar te krijgen. Max Verstappen kwam weer boven drijven en mag tijdens de sprintrace vanaf P1 starten. Kan hij nu ook de pole position omzetten tot een overwinning?

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de sprintrace, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de sprintrace in Miami. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Sprintrace - Miami

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP Emilia-Romagna 2024