Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Livestream presentatie nieuwe Ferrari-bolide

Over enkele ogenblikken is het zover, dan onthult Ferrari officieel de nieuwe bolide voor 2019. Ferrari zendt de presentatie live online uit.

Ferrari is in navolging van Mercedes en Red Bull en het laatste team van 'de grote drie' om de nieuwe bolide te presenteren. In Maranello wordt het laken van de nieuwe wagen van Sebastian Vettel en Charles Leclerc getrokken.

Middels een live stream kunnen fans het evenement live online volgen. Klik hier om niets te missen van de presentatie van de nieuwe Ferrari . Sebastian Vettel en Charles Leclerc zijn er in ieder geval klaar voor. De Corriere dello Sport meldt dat de Ferrari bolide van dit jaar een opvallende rode kleur zal dragen. Zo zou de wagen aan de onderkant donker rood gekleurd zijn en naar boven toe steeds lichter rood worden. De grootste verandering heeft echt onder de motorkap plaats gevonden. Het team uit Maranello zou een grote verbetering hebben kunnen maken in het elektronische gedeelte van de power unit. Dit zou het laatste gat met Mercedes moeten dichten. Aerodynamisch zou de SF90, zoals de nieuwe bolide zou gaan heten, op de vleugels na niet veel zijn veranderd ten opzichte van haar voorganger, de SF71H. Rond de klok van 10:45 uur zal alles duidelijk worden, want dan presenteert Ferrari haar de nieuwe bolide. Met medewerking van Aaron Deckers.

https://twitter.com/ScuderiaFerrari/status/1096105324203966464

Ready for it #Seb5 #essereFerrari pic.twitter.com/KRgMTyclBc — Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) 14 februari 2019

https://twitter.com/ScuderiaFerrari/status/1096110139353063424

. @Charles_Leclerc can't wait #essereFerrari pic.twitter.com/j5ymh3fIUI — Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) 14 februari 2019

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi