© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Magnussen: 'Het interesseert me niet wat anderen van me vinden'

23 mei 2018 08:45 Ruud Dimmers 0 reacties
Formule 1-coureur Kevin Magnussen is niet de meest populaire coureur. De Deen heeft een bijzonder agressieve rijstijl en schuwt het niet om de grenzen op te zoeken. Dit tot groot ongenoegen van zijn directe concurrenten.

'Mensen mogen over mij zeggen was ze willen'

De afgelopen anderhalf jaar kwam het diverse keren tot aanvaringen tussen Magnussen en onder ander Hülkenberg en Gasly. Daarbij werd hem verweten dat hij roekeloos en onsportief was. Wakker ligt Magnussen daar allerminst van.

"Het maakt mij niet uit wat anderen over mij zeggen of denken. Ze mogen zeggen wat ze willen", laat Magnussen aan ESPN weten.

Pierre Gasly noemde hem zelfs de meest gevaarlijke coureur waar hij ooit tegen racete. In dezelfde week verscheen er een interview met Magnussen waarin hij aangaf dat hij bereid is om alle risico's te nemen tijdens het racen. De opmerking dat de Haas F1-coureur wilde sterven in het harnas leverde een storm aan kritiek op.

"Er zijn natuurlijk wel grenzen aan wat mensen mogen zeggen. Dit verhaal werd uit zijn verband getrokken. Het leek alsof ik wilde sterven in de auto en dat is natuurlijk niet zo. Maar normaal gesproken kan het me weinig interesseren wat mensen over me zeggen."

Magnussen leest dan ook niet wat websites over hem schrijven. Hij focust zich liever op zijn werk.

"Ik focus me op mijn werk met het team en sluit me af voor alle dingen in de media. Daar heb ik toch geen controle op en er zijn zoveel media op internet die verhalen overnemen van de grote media en daar zelf een verhaal van maken. Ze verzinnen er dan vaak dingen bij die niet bestaan. Er is nooit maar één verhaal van een interview, maar het worden uiteindelijk diverse verhalen."

"Ik kijk niet op al die websites en wat ze allemaal voor verhalen plaatsen. Het is onnodige afleiding en ik kan het toch niet veranderen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen