Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Magnussen: 'Ik wil helemaal niet sterven in een Formule 1-auto!'

Formule 1-coureur Kevin Magnussen liet behoorlijk wat stof opwaaien in de afgelopen dagen. De Deen liet weten dat hij niet bang is om te sterven tijdens het racen. Diverse media trokken zijn uitspraken uit hun verband, waardoor Magnussen het tijd voor voor een rectificatie.

Kevin Magnussen is een spijkerharde racer die niet snel van zijn pad wijkt. De afgelopen jaren kwam hij mening maal in het nieuws doordat hij betrokken was bij incidenten. Zo ook in Baku weer, waar hij met 300 per uur Gasly de muur indrukte. Vorige week gaf de Haas-coureur een interview met Crash.net waarin hij liet weten niet bang is om te sterven tijdens het racen en de risico's van het racen aanvaardt. Nadat enkele media zijn uitspraken uitvergrootten vond Magnussen het tijd om zijn uitspraken toe te lichten. "Ik wil helemaal niet sterven in een F1-auto! Ik gebruikte die woorden om mijn bereidheid om alles te bereiken te onderstrepen. Succes voor mij betekent vanzelfsprekend niet dat ik straffen krijg, maar dat ik zo hoog mogelijk eindig in races." Lees hieronder de hele verklaring van Magnussen:

991733792535539712

https://t.co/tE6tRw6VYS So I feel like this one needs a little clarification: pic.twitter.com/grGW4jbpeX — Kevin Magnussen (@KevinMagnussen) 2 mei 2018

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"