Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Haas F1 Team

Magnussen: "Netflix heeft de ergste Haas-beelden niet eens laten zien"

In het tweede seizoen van de Formule 1 Netflix-serie Drive to Survive wordt er onder meer ingezoomd op het Haas-team, dat in 2019 een enorm baalseizoen doormaakte. De beelden waren niet mals, maar volgens Kevin Magnussen was het slechts het tipje van de sluier.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas

Het dramatisch verlopen 2019-seizoen zal binnen de Haas-garage zo snel mogelijk vergeten willen worden, maar in het tweede seizoen van de Netflix-serie Drive to Survive wordt het dramatische jaar van Haas F1 uitgebreid onder een vergrootglas gelegd.

In de aflevering wordt er ingezoomd op alle perikelen rond het team, van opstandige sponsoren tot ruziënde coureurs. Als kers op de taart gaat ook Guenther Steiner helemaal uit zijn dak tegen zijn coureurs, nadat deze in Groot-Brittannië in de eerste van de Grand Prix met elkaar in aanraking komen en beiden de race moesten staken.

Volgens coureur Kevin Magnussen ging op dat moment alles mis voor het team, waardoor de frustraties hoog waren opgelopen. De Netflix-serie laat volgens de Deen echter slechts het tipje van de sluier zien, zo vertelt hij tegenover onder meer RacingNews365.

"We zaten op dat moment compleet aan de grond, op alle vlakken. We waren echt depressief aan het worden over het verloop van het seizoen, dat niet goed was. Ook op de achtergrond gebeurde er van alles met sponsoren en andere dingen. Ik heb de aflevering gezien, en Netflix heeft de ergste beelden niet eens laten zien."

"Alles kwam die race samen en we verloren dat weekend de controle over onszelf een beetje", zo vervolgt K-Mag. "Maar het heeft ons allemaal uiteindelijk dichter bij elkaar gebracht. Het zal je verrassen hoe goed de relaties binnen het team zijn", aldus de Deen.

5 reacties