Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Kevin Magnussen

Magnussen praat niet meer met Hulkenberg: "Hij nam 's*ck my balls, honey' vrij persoonlijk"

Kevin Magnussen en Nico Hulkenberg zijn niet 'on speaking terms'. Al bijna twee jaar zwijgen de twee subtoppers tegen elkaar, nadat Magnussen en Hulkenberg tijdens de Grand Prix van Hongarije van 2017 elkaar verbaal te lijf gingen.

Nico Hulkenberg Spanje zondag
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Renault Sport F1

"S*ck my balls, honey", het is één van meest gevleugelde uitspraken uit de moderne Formule 1. Kevin Magnussen diende Nico Hulkenberg op die manier van repliek toen de Duitser hem tijdens een interview aansprak op zijn rijstijl.

"Sindsdien praat Nico niet meer met me", vertelt Magnussen in de podcast Beyond The Grid. "Ik denk dat hij het het vrij persoonlijk opnam, terwijl ik hem eigenlijk alleen maar wilde uitdagen, zonder na te denken over wat ik nou werkelijk zei."

"Ik vond het op dat moment namelijk vrij respectloos van hem om op die manier in te breken in mijn interview", vervolgt de Haas F1-coureur, om vervolgens te benadrukken dat hij anno 2019 geen problemen heeft met zijn Renault-concurrent.

"Ik heb juist heel veel respect voor hem als coureur, maar op persoonlijk vlak ken ik hem nauwelijks. Er was natuurlijk dat moment in Hongarije 2017, maar verder speelt er niks tussen ons."

Forbidden

Weddenschappen Kevin Magnussen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken