© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Magnussen verliest rechtszaak: 'Alleen maar verliezers'

25 aug. 2018 09:56 Jan van der Burgt 0 reacties
Kevin Magnussen heeft de rechtszaak verloren die zijn voormalig manager tegen hem had aangespannen. Volgens Magnussen kent de kwestie na de uitspraak van de rechter enkel verliezers.

De Deense Dorte Riis Madsen stond Kevin Magnussen bij toen hij zijn eerste stappen in de Formule 1 zette, waarbij ze van 2011 tot en met 2021 twintig procent van de inkomsten van Kevin Magnussen zou beuren.

Toen in 2014, het debuutjaar van Kevin Magnussen, een conflict ontstond tussen de twee, zette Magnussen Madsen de wacht aan. Madsen zou de zaken van de toenmalig McLaren-coureur onvoldoende behartigen, waardoor hij na zijn vertrek bij McLaren zonder stoeltje kwam te zitten.

Madsen liet het er niet bij zitten en spande rechtszaak aan, omdat ze nooit de afgesproken twintig procent van het salaris van Magnussen heeft ontvangen, een salaris dat ondanks de breuk tot 2016 werd doorbetaald. De rechter stelde Madsen in het weekend van de GP van België in het gelijk, waardoor ze nu alsnog het afgesproken percentage van het salaris zal ontvangen.

Kevin Magnussen liet in een eerste reactie weten dat de zaak in zijn ogen alleen maar verliezers kent: "Er is geen winnaar, niemand is er beter van geworden. Het is een moeilijke en verwarrende situatie."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen