Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Manager Verstappen: "Daar voelt hij zich heel ongemakkelijk bij"

Het seizoen is bijna ten einde en dat is maar goed ook. Volgens de manager van Max Verstappen, Raymond Vermeulen, is de tank bijna leeg en dat maakt alleen maar meer dat hij aan bepaalde zaken echt een broertje dood heeft.

Verstappen Las Vegas
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Max Verstappen was goudeerlijk toen hij het in de aanloop naar de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas over dat nieuwe evenement had. Als racer pur sang had hij totaal geen zin in alle opsmuk eromheen. Manager Raymond Vermeulen zegt dat in gesprek met de Telegraaf volledig te begrijpen.

"Max is in dat opzicht heel puur. Hij zegt wat hij denkt en ik denk dat we dat van iemand van zijn statuur moeten koesteren. Max is een coureur en nog altijd geen acteur en hij voelt zich dan ook heel ongemakkelijk bij dit soort zaken. Die nuchterheid zal door vele mensen gewaardeerd worden, maar misschien niet door iedereen."

Het zijn activiteiten die Verstappen als kiespijn kan missen, zeker ook nu de batterij aardig leeg begint te raken: "Dat geldt voor Max, maar ook voor veel mensen in het team", zo vervolgt Vermeulen. "Al dat reizen tussen al die verschillende tijdzones hakt er natuurlijk wel in. Dat is voor een nog maar 26-jarige jongen niet zomaar iets."

Zijn salaris is daar ook naar, is dan een veelgehoorde opmerking. "Het klopt dat hij er veel centjes mee verdient, maar uiteindelijk draait het niet allemaal enkel om geld."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Las Vegas 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Opmerkelijk McLaren-junior paar uur na aankondiging geschorst