© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Manager Verstappen: 'Red Bull zet alles op alles om kampioen te worden'

03 aug. 2018 11:30 Wanda Bisschop 1 reacties
Max Verstappen verraste vorig jaar vriend en vijand door zijn contractverlenging bij Red Bull Racing aan te kondigen. Juist in een seizoen waarin het voor geen meter liep voor de Nederlander. Volgens vele fans een onbegrijpelijke zet maar volgens manager Raymond Vermeulen een logische keuze.

Vermeulen: 'We hebben een goed gevoel bij Red Bull'

"Red Bull wil wereldkampioen worden. Daar zetten ze ook alles op in. Daar hoeven wij geen druk op te zetten, dat doet Red Bull zelf wel. Ze doen er alles aan om kampioen te worden. Die toewijding is ons heel veel waard. Uit strategisch oogpunt hebben we dan ook goede stappen gezet," aldus manager Vermeulen tegenover het Formule 1 magazine.

Verstappen bezocht vorig jaar al de Honda fabriek in Japan en zette daarna zijn handtekening onder een nieuw contract. Hoewel teambaas Horner 2019 ziet als een tussenjaar, denkt manager Vermeulen dat Verstappen volgend jaar met de Honda motor weleens voor verrassingen kan gaan zorgen.

"Honda wil volgend jaar met zowel Red Bull en Toro Rosso goed presteren. Niets is hun te gek, dus dan zullen we het wel zien."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen