Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Markante Rich Energy-baas blaast hoog van de toren over Formule 1-comeback

De afgelopen weken laat de flamboyante Rich Energy-CEO William Storey met enige regelmaat weten binnenkort aan te kondigen dat zijn bedrijf terugkeert in de Formule 1. In een video verklaart hij er naar uit te kijken succesvol te zijn op het hoogste niveau.

Rich Energy keert terug in de Formule 1. Dat is althans wat diens CEO William Storey al enkele weken lang beweert. In februari moet de officiële aankondiging daarvan plaatsvinden, zo liet hij recent op Twitter weten. Datzelfde medium gebruikte hij om middels een videoboodschap de fans opnieuw te 'teasen'. Hij spreekt nogmaals over een comeback in de Formule 1 en voegt daaraan toe dat hij 'naar uitkijkt om op het hoogste autosporttoneel zeer competitief te zijn'. Grote vraag is echter hoe serieus we de woorden van Storey moeten nemen. Toen hij in 2019 met Rich Energy aan Haas F1 verbonden was, maakte hij zichzelf compleet ongeloofwaardig door de meest bizarre tweets de wereld in te slingeren en Haas F1 openlijk aan te vallen. Je moet wel heel sterk in je schoenen staan als je met de wetenschap van toen nu opnieuw een samenwerking met Storey aan wil gaan. Eén ding kunnen we Storey niet ontzeggen: hij weet hoe hij social media moet gebruiken om zijn merk Rich Energy op de kaart te zetten. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

1348388318120173568

A message to motorsport fans #RichEnergy #F1 #Motorsport #British #EnergyDrink #Entrepreneur pic.twitter.com/gCt9A0Akdx — William Storey (@richenergyceo) January 10, 2021

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"