Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko doet Mercedes-geruchten Verstappen de das om: "Antonelli toch bevestigd?"

Mercedes stond er in Canada ineens weer goed bij. Brengt dat een overstap van Max Verstappen nog dichterbij? Helmut Marko reageert.

Verstappen rain race Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Mercedes viel in Canada positief op. George Russell pakte poleposition en eindigde uiteindelijk na een chaotische race op de derde plaats, terwijl ook Lewis Hamilton de snelheid aardig te pakken had. Het roept vragen op of Mercedes aan de zijde van Ferrari en McLaren nu ook constant Red Bull uit kan dagen. Helmut Marko moet het allemaal nog zien.

"We moeten het even afwachten", vertelt Marko tegenover oe24. "De komende drie races zullen ons vertellen hoe goed de auto's echt zijn. Mercedes was vorig jaar sterk in Barcelona en daarna niet meer. Na de Grand Prix van Spanje volgen twee traditionele circuits in Oostenrijk en Groot-Brittannië. Dan weten we waar we staan."

Brengt de verbeterde vorm van Mercedes een overstap van Max Verstappen nog dichterbij? Marko lijkt te suggereren van niet, al is zijn claim nog een beetje voorbarig. "Ik heb net gelezen dat Mercedes Andrea Kimi Antonelli heeft bevestigd... Wij focussen ons volledig op het winnen van het wereldkampioenschap. We hebben inmiddels gezien dat je al snel niet meer kan winnen als je niet volledig gefocust bent."

Praat mee!

Viaplay
x
Vertrekt Renault? 'Alpine en Briatore neigen steeds meer naar Mercedes-deal'