Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Marko flirt met Norris: "Waren al dichtbij een overeenkomst"

Als eind 2024 het contract van Sergio Perez met Red Bull afloopt, is de vraag wie er in 2025 naast Max Verstappen plaatsneemt. Lando Norris wellicht? Helmut Marko gaat in op dat thema.

Perez Marko Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Sergio Perez kan dit seizoen dan wel erg wisselvallig presteren, zowel Christian Horner als Helmut Marko blijft herhalen dat hij in 2024 'gewoon' voor Red Bull uitkomt. Wordt hij dan vervolgens in 2025 vervangen en zo ja, wie volgt hem op? Helmut Marko wil in gesprek met de Kleine Zeitung niet te veel daarover kwijt, maar doet wel enkele kleine onthullingen. Draagt Max Verstappen hoogstpersoonlijk Lando Norris voor?

Dat lijkt de Kleine Zeitung wel te suggereren. Het zou bovendien ook niet de eerste keer zijn dat Red Bull en Norris babbelen: "Norris heeft een contract tot en met 2025 bij McLaren. Hij is echter met afstand de meest veelbelovende jonge coureur en zijn speelse jeugdigheid zou ook perfect bij Red Bull passen", zo klinkt het vol lof.

"Het scheelde enkele jaren geleden al niet veel of we hadden hem vastgelegd bij AlphaTauri, maar dat ketste vanwege bestaande contracten af", aldus Marko, die tot slot toch nog gevraagd wordt of Red Bull bereid is een afkoopsom te betalen om Norris toch al in 2024 naar de kampioensformatie te halen.

"Nee, dat is volledig uitgesloten. Sergio Perez heeft dat stoeltje in handen."

Forbidden

Weddenschappen Lando Norris

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Italië 2023 RN365 Nieuwsdossier

3 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken