Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Marko heeft goed nieuws over gezondheid Verstappen

Het gaat goed met Max Verstappen. Volgens Helmut Marko is de Nederlander weer vol in training in aanloop naar de Hongaarse Grand Prix.

51G. Zo zwaar was de crash van Max Verstappen tijdens de openingsronde van de Grand Prix van Groot-Brittannië. De Nederlander kwam keihard in de bandenstapels terecht nadat hij door een tik van Lewis Hamilton op zijn rechter achterband de controle over zijn RB16B verloor.

Terwijl de race na een korte rode vlag-situatie verder ging, werd Verstappen naar het ziekenhuis gebracht voor een uitgebreide controle, waaronder een CT-scan voor zijn hersenen. Na zeven uur mocht hij het ziekenhuis weer verlaten, maar wel zag hij bont en blauw.

De impact was dusdanig groot, dat er werd gevreesd dat de crash negatieve gevolgen zou hebben op zijn fitheid, maar de Nederlander ondervindt vijf dagen na zijn crash weinig tot geen hinder en is volgens Red Bull-adviseur Helmut Marko al volop aan het trainen samen met zijn personal trainer. Alleen een wat stijve nek speelt de Red Bull-coureur nog wat parten.

Dat vertelt de Oostenrijker in gesprek met F1 Insider. "Ik was bang dat het na het heftige incident lang kon gaan duren voordat Max weer volledig fit zou zijn. Daarom is het heel goed nieuws dat hij weer hard aan het trainen is. Hij zal volgende week in Hongarije terugslaan. Op een faire manier natuurlijk, we denken namelijk niet aan het nemen van revanche", zo benadrukt Marko.

Ook interessant:

Het team rond Max Verstappen

Je doet het niet alleen in de Formule 1 en dat weet ook Max Verstappen. In deze video laat RacingNews365 het team rond Max Verstappen zien.

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Groot-Britannië 2021 RN365 Nieuwsdossier

28 reacties

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
RN365 F1-podcast Ruwe diamant Verstappen blijft groeien en verbazen