© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Marko: 'Max Verstappen dit seizoen nog beter'

13 jan. 2018 14:45 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen sloot een lastig 2017 af met prachtige resultaten. De Red Bull-coureur ontwikkelde zichzelf uitstekend, maar Helmut Marko verwacht dat de groei nog niet ten einde is.

Marko voorspelt nog snellere Max Verstappen in 2018

Marko waarschuwt de concurrentie, want hij verwacht dat Max Verstappen nog sneller en beter is tijdens het komende seizoen. Een seizoen waarin Red Bull mee wil strijden voor de ereplaatsen en de titel.

Marko toont zich optimistisch tegenover het Italiaanse Autosprint. Hij verwacht een aanzienlijk betere motor van Renault.

"We gaan het beter doen dan vorig jaar als we meer vermogen uit de motor weten te halen. Ik hoop dat Toto Wolff gelijk krijgt dat het een gevecht tussen drie teams wordt voor de titel. Het wordt gegarandeerd een intens seizoen."

Max Verstappen lijkt de kar te moeten trekken bij Red Bull. Vorig jaar was hij nagenoeg altijd sneller dan Daniel Ricciardo, alleen stond pech hem in de weg. In het kwalificatieduel werd het 13-7 in het voordeel van de Nederlander.

"Het was een seizoen met moeilijke momenten voor Max, maar ik denk dat we een nog snellere versie van hem gaan zien in 2018. Zijn twee zeges aan het einde van het vorige seizoen toonden dit al aan."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen