Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko neemt coronavirus serieus, maar blijft erg kritisch op overheid

Van Helmut Marko weten we dat hij een groot voorstander was van racen in Australië ruim twee weken geleden. Hoewel hij zijn mening over het coronavirus wel wat bij lijkt te hebben gesteld, vindt hij nog altijd dat er wordt overreageerd.

Helmut Marko
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Helmut Marko wisselt om de tijd te doden vandaag de dag het nodige bureauwerk af met uitstapjes in de bossen. Hij gaat er dus nog wel op uit, maar dat wil niet zeggen dat hij een loopje neemt met de voorzorgsmaatregelen die ook in Oostenrijk van kracht zijn.

"Natuurlijk houd ik me aan alle richtlijnen en beperkingen. Ik neem de hele situatie heel serieus, ik heb de woorden van de bondskanselier ter harte genomen", zo laat de Red Bull-adviseur optekenen in de Kleine Zeitung, om daar vervolgens toch een kleine maar aan toe te voegen.

"Als je mensen lange tijd beperkt in hun bewegingsvrijheid krijg je met hele andere problemen te maken. Op de duur kan men agressief worden. De financiële tegenslagen waar men mee kampt, bedreigen werkelijk hun dagelijkse leven."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Red Bull

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf