© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Marko: "Ongelofelijk domme pech voor Max Verstappen"

20 okt. 2018 23:47 Wanda Bisschop 0 reacties
De kwalificatie voor de GP van de Verenigde Staten liep voor Max Verstappen uit op een fikse teleurstelling. Nadat hij in het eerste deel de vijfde tijd had genoteerd, brak zijn wielophanging af nadat de Nederlander over de kerbs was gegaan. Daarmee kwam zijn kwalificatie tot een vroegtijdige einde.

"Max heeft ongelofelijk veel pech gehad. Hij is op een ongelukkige wijze over de kerbstone gereden waarbij blijkbaar iets is afgebroken," aldus teamadviseur Marko over de tegenvaller.

Het lukte Red Bull vervolgens niet om de auto van de Nederlander op tijd klaar te krijgen voor het tweede deel van de kwalificatie. Verstappen start daardoor in de race vanaf de dertiende plek en staat dus voor een inhaalrace.

Het team heeft op dit moment nog geen idee waarom de ophanging is afgebroken. "Dit is ook al gebeurd in het voorjaar toen Max ook over een kerbstone reed. We moeten dit dan ook nauwkeurig onderzoeken."

"Op dit moment hebben we nog geen enkel idee waardoor deze schade is ontstaan. Het zal wel gewoon domme pech zijn geweest."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen