Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko onthult gridstraf voor Lawson in Austin

Liam Lawson keert in Austin terug in de Formule 1, maar moet wel gelijk met een forse gridstraf dealen. Dat onthult Helmut Marko.

Marko Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De kogel is door de kerk: Liam Lawson vervangt per direct Daniel Ricciardo bij Visa Cash App RB (RB). Ricciardo presteerde niet zoals gehoopt en moet nu noodgedwongen het veld ruimen. Het maakt wel dat Lawson een nieuwe kans in de Formule 1 krijgt en zich in de aankomende zes races kan bewijzen. De Nieuw-Zeelander liet vorig jaar als invaller al een goede indruk achter.

Het Grand Prix-weekend in de Verenigde Staten gaat echter een lastig verhaal worden voor Lawson. RB voert namelijk een motorwissel door, met een gridstraf tot Lawson tot gevolg. Dat onthult Helmut Marko in gesprek met Motorsport-Total

"De eerste race zal denk ik niet relevant zijn", vertelt Marko. "Hij krijgt een straf voor een motorwissel, tien plaatsen in de sprintrace om precies te zijn. Dat maakt het leven in Austin niet bepaald makkelijker voor hem." 

Profiteer tijdelijk van deze online live casino welkomstbonus en claim jouw gratis €50 aan free spins als je €25 of meer inzet.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Ricciardo per direct aan de kant gezet bij RB