© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Marko: 'Red Bull heeft een geweldige auto'

04 jun. 2018 10:30 Ruud Dimmers 0 reacties
De RB14 van Max Verstappen en Daniel Ricciardo is volgens Helmut Marko een geweldige auto. Met de upgrade in Canada hoopt Marko dat Red Bull ook tijdens de kwalificaties een rol kan spelen.

'Red Bull is zelfs in het verkeer goed'

"We hebben een geweldige auto. Hij is sterk in de bochten en onder het remmen en onze tractie is zeer goed. De aerodynamica is zo goed dat we ook in het verkeer minder problemen hebben dan onze concurrenten."

"De Red Bull gaat beter om met de banden en heeft een lagere bandenslijtage dan de concurrentie", klinkt het hoopvol uit de mond van Marko tegenover Auto Motor und Sport.

Probleem blijft de kwalificatie voor Red Bull, maar Marko hoopt dat de upgrade van motorleverancier Renault voor verbetering zorgt.

"In de kwalificatie lijden we pijn op de rechte stukken, maar tijdens de race valt dit tijdsverlies wel mee. Dit kan verbeteren met de nieuwe motor van Renault."

"Vervelend is dat we al veel punten hebben verloren. In Bahrein hadden we kunnen winnen met een tweestopsstrategie en in Baku ook zonder onze crash."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen