Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Marko twijfelt aan blessure Hamilton: "Kan nooit ernstig zijn geweest"

Lewis Hamilton werd bij de crash met Max Verstappen geraakt door het achterwiel van de Red Bull. Volgens de Brit had hij last van zijn nek en hoofdpijn. Hij zou zelfs een specialist moeten bezoeken.

Lewis Hamilton was naar eigen zeggen aan de dood ontsnapt en ook Mercedes-teambaas Toto Wolff deelde die mening. Hamilton gaf direct na afloop van de race, en later op social media, aan dat hij last had van zijn hoofd en nek. "Mijn nek is wat stijf nu de adrenaline afneemt. Het was een beetje een klap op mijn hoofd en vanzelfsprekend heb ik veel hoofdpijn, maar het gaat okay met me." De verbazing was dan ook groot toen Hamilton een dag later in New York verscheen op een modegala. Tekst gaat verder onder de Instragram-post.

CTz7o8Fpcqq

Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Marko liet zich eerder al uit over Hamilton, maar verduidelijkt nu zijn mening: "Het hele incident is zeker niet levensbedreigend geweest. En als hij echt serieuze nekpijn of problemen had, dan zou hij niet in New York zijn." "Het was wel een opvallende outfit waarin hij daar verscheen", verwijst Marko naar de veelbesproken outfit die Hamilton droeg. "Maar als hij na zo'n incident een vlucht van zeven uur neemt met een stijve nek, dan kan het niet zo ernstig zijn geweest", concludeert Marko.

Viaplay
x
Max Verstappen grijpt naast prestigieuze prijs