Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Marko vecht tegen de tranen na zege Verstappen: "Niet van durven dromen"

Max Verstappen pakte zijn negentiende zege van het Formule 1-seizoen in Abu Dhabi. Helmut Marko had het niet durven dromen.

Marko Verstappen Brazil
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts
Een jaar na het overlijden van Red Bull-oprichter Dietrich Mateschitz, de geestesvader van het F1-team, heeft Max Verstappen een ongekend goed seizoen gedraaid. Helmut Marko kan het bijna niet geloven en heeft voor de camera van Sky Sport de grootste moeite om het na de GP van Abu Dhabi droog te houden.

"Dit hadden we nooit gehoopt en hier hadden we nooit van kunnen dromen. En dit seizoen heeft alles overtroffen wat we tot nu toe hebben bereikt. En ik moet herhalen dat het jammer is dat Mateschitz niet meer in staat is om getuige te zijn van deze triomf en deze ongelooflijke prestatie van het team en de coureurs, maar vooral de prestatie van Max Verstappen."

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Abu Dhabi 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training