Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko zag dat het goed was: "Maar dát is wél een beetje vervelend"

Heel veel werd er niet gereden op de vrijdag van de Formule 1 Grand Prix van Japan, aangezien de gehele tweede vrije training in het water viel. Toch maakt Helmut Marko een voorzichtige balans op.

Verstappen Marko Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

En die eerste conclusie van Helmut Marko is een positieve, zeker na de moeizaam verlopen Grand Prix van Australië. Red Bull nam enkele updates mee naar Suzuka. Die moeten het remprobleem van twee weken geleden verholpen hebben en dat lijkt ook daadwerkelijk het geval te zijn, zo verklapt de Oostenrijker tegenover ORF.

"We hebben daarvoor een update meegenomen die sowieso al in pijplijn zat" - die was volgens technisch kopstuk Paul Monaghan al gepland voordat er 'überhaupt ook maar één meter met de RB20 was gereden'.

"Het betreft een uitgebreid pakket en dat pakket deed in de eerste run precies wat we ervan hadden verwacht. We zijn goed bezig met die technische veranderingen die we hebben doorgevoerd", zo klinkt het veelbelovend, al volgt daar toch een 'maar' op als hij het thema 'Ferrari' aanstipt.

"Die run van Charles Leclerc was wel een beetje vervelend. Of eigenlijk niet vervelend, maar hij was wel écht snel. We moeten wat dat aangaat nog even zien hoeveel brandstof hij voor die run aan boord had."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Monaco! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Tech Speciale achtervleugel moet Verstappen aan zege helpen in Monaco