© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Marko: 'Zege Max Verstappen hoogtepunt in mijn leven'

06 jul. 2017 08:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Dr. Helmut Marko stond zelf te boek als een groot talent en behaalde mooie resultaten in zijn carrière als racer. Een ongeval zorgde ervoor dat hij veel schade opliep aan een oog. Hierdoor stopte zijn carrière, maar Marko bleef altijd actief in de racerij. Momenteel is hij adviseur van Red Bull Racing en de grote ontdekker van Max Verstappen.

Helmut Marko: 'Veel mensen verklaarden me voor gek'

De Norisring in 2014 was het moment waarop Marko verkocht was. Max Verstappen domineerde in de Formule 3 en het was dan ook Marko die Red Bull mededeelde: 'die moeten we hebben'. 

De ontdekker van Max Verstappen zit dit jaar al vijftig jaar in de sport en werd gevraagd om zijn mooiste momenten te kiezen. Vanzelfsprekend kwam Max ook voor in zijn top drie.


"Als ik er drie moet kiezen dan ga ik voor mijn zege in de 24 uur van Le Mans. Dat was een geweldig moment. Daarnaast de eerste wereldtitel van Vettel met Red Bull."

"Geloof het of niet, maar de zege van Max Verstappen in Spanje. Veel mensen verklaarden me voor gek om Max in de auto te zetten, zelfs binnen het team van Red Bull... en dan rijdt hij naar de overwinning!"

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen