Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko zet stip op horizon worstelend Red Bull: "Daar zetten we alles op in"

Op hangen en wurgen weet Max Verstappen steeds zijn voorsprong in het Formule 1-kampioesnchap uit te breiden, maar om nou te zeggen dat het de goede kant op gaat met Red Bull, nee. Helmut Marko zet nu een belangrijke stip op de horizon als het gaat over een mogelijke kentering.

Marko
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

In het Formule 1-seizoen hebben inmiddels vier verschillende teams op eigen kracht één of meerdere Grands Prix gewonnen. Dat was vorig jaar wel anders, aangezien Red Bull toen samen met Max Verstappen op alle fronten domineerde. Dit jaar loopt het veel minder gesmeerd, op sommige momenten ronduit stroef. De auto doet niet meer wat Red Bull en de coureurs willen.

Kan dat nog veranderen? Helmut Marko gaf eerder aan dat de update van afgelopen weekend, die betrekking hadden op de vloer, móésten werken, omdat anders Red Bull echt in de problemen zou zitten. Afgaand op die woorden zou Red Bull nu dus echt in de problemen zitten, maar Marko heeft zijn hoop nu alweer gevestigd op de volgende update.

"We weten waar we terrein verloren hebben en we zetten nu eigenlijk alles op onze update die we in Boedapest brengen (de Grand Prix van Hongarije, red.)", aldus Marko in gesprek met het Oostenrijkse ORF. De Grand Prix van Hongarije is de eerstvolgende race op de Formule 1-kalender en wordt verreden in het weekend van 19 t/m 21 juli.

Praat mee!

Viaplay
x
Vertrekt Renault? 'Alpine en Briatore neigen steeds meer naar Mercedes-deal'